Ferrari FXX K afslørede: 3 millioner euro og 1050 hk kraft!

Anonim

Ferrari FXX K er netop blevet afsløret. Den udkommer næste år og vil kun være tilgængelig for meget eksklusive kunder. Det vil koste 3 millioner euro, men vil være i Ferraris varetægt.

Indtil i dag kendt som LaFerrari XX, afslørede det italienske mærke endelig de første billeder af Ferrari FXX K. En model, der tilhører det eksklusive Ferrari XX-program, det vil sige, at den ikke deltager i konkurrencer, og den vil heller ikke blive godkendt til brug på offentlige veje . Dit formål er et andet. Det bliver et "modellaboratorium", hvor Ferrari skal teste og udvikle nye systemer og teknologier.

Bogstavet K er en reference til KERS-systemet, et energiregenereringssystem, der bruges af mærket i Formel 1-verdensmesterskabet og for nylig også i en produktionsmodel: Ferrari LaFerrari.

ferrari laferrari fxx k 1

Som med sin forgænger – Ferrari “Enzo” FXX – vil alle kunder, der har mulighed for at blive inviteret med på den begrænsede gæsteliste i XX-programmet, ikke kunne bruge bilen, når de har lyst. Ferrari FXX K vil altid være i det italienske mærkes varetægt og vil kun køre på sporet ved begivenheder, som mærket bestemmer. Der er dem, der fremlagde et beløb omkring 3 millioner euro til erhvervelsen af denne FXX K.

Sammenlignet med den "konventionelle" Ferrari LaFerrari, yder FXX K i alt 1050 hk, det vil sige mere end 86 hk. Den atmosfæriske V12-motor yder 860 hk, mens elmotoren står for de resterende 190 hk. Mere end 60 hk debiteres af V12-motoren takket være flere interne ændringer i motoren, nemlig i indsugningen, fordelingen og elimineringen af udstødningslyddæmperne.

IKKE MÅ SIKKES: Jeg keder mig...Jeg tager på camping med Ferrari F40!

Læs mere