Efter Eclipse vil Mitsubishi Lancer også blive genfødt som en crossover

Anonim

Mitsubishi Lancers "nye liv", som kunne være baseret på e-Evolution-konceptet, vil således føre til "transformationen" af denne betegnelse, født som en del af et karosseri af sedan-type, til en ny kompakt og stilfuld Crossover . Samme vej er i øvrigt allerede taget af navnet Eclipse, som efter at have givet navn til en coupé nu om dage bruges i en crossover, Eclipse Cross.

Lancer vil højst sandsynligt være den nemmeste løsning. Vi tror på, at vi har en løsning, der kan fungere i segmentet. Når alt kommer til alt, hvis vi ser globalt, skrumper C-segmentet ikke. Det faldt ganske vist en smule i USA og Europa, men antallet fortsætter med at vokse i Kina

Trevor Mann, Director of Operations hos Mitsubishi, taler til Auto Express

Tre-diamant brandets designdirektør, Tsunehiro Kunimoto, ser denne ændring som en mulighed for at "skabe en ny type hatchback (to-volumen karosseri)", ikke mindst fordi "vi behandler emnet på en meget radikal måde".

Mitsubishi e-Evolution Concept
Mitsubishi e-Evolution Concept 2017

e-Evolution er udgangspunktet

Grundlaget for dette nye projekt, tilføjer samme skrifttype, kunne være e-Evolution Concept, der blev afsløret på Tokyo Motor Show 2017, med sine skarpt vinklede former, en fremspringende frontgrill og en imponerende forrude, der ser ud til at omgive praktisk talt alt. . Mens inde, adskillige digitale skærme skiller sig ud.

FØLG OS PÅ YOUTUBE Abonner på vores kanal

Men, og selvom konceptet blev præsenteret med 100 % elektrisk fremdrift, skal produktionsversionen vælge en hybridløsning. Alle peger i lige så høj grad på fordelen ved 4×4-versioner - og endda en mulig efterfølger til Evolution -, mens der på samme tid i basen kan være en ny platform fra Renault Nissan Alliance.

Mitsubishi e-Evolution Concept 2017
Mitsubishi e-Evolution Concept 2017

Læs mere