BMW Alpina B4 Bi-Turbo Cabriolet på vej til Geneve Motor Show

Anonim

Efter at have præsenteret BMW Alpina B4 Bi-Turbo Coupé, forbereder den bayerske træner sig nu på at præsentere sin cabriolet-variant, BMW Alpina B4 Bi-Turbo Cabriolet.

Alpina har i sine næsten 50 års eksistens altid forsøgt at tilfredsstille ønskerne hos dem, der ønsker at eje en mere..."speciel" BMW. Uanset om de har et dristig udseende eller præstationsforbedringer, har Alpina-modeller en tendens til at blive set som autentiske "ulve i fåreklæder", et eksempel på dette er BMW Alpina B7 Biturbo.

For at fortsætte den vækst, den har gennemgået i de seneste år, forbereder Alpina sig på at præsentere husets seneste "juvel": BMW Alpina B4 Bi-Turbo Cabriolet. Denne model er baseret på den nye BMW 4-serie Cabriolet.

BMW Alpina B4 Bi-Turbo Cabriolet 1

BMW Alpina B4 Bi-Turbo Cabriolet får ligesom Coupé-versionen den 3.0 Twin-Turbo sekscylindrede motor (N55), der yder 410 hk mellem 5500 o/min og 6250 o/min og 600 nm maksimalt drejningsmoment ved 3000 o/min. Den otte-trins ZF Sport-Automatic gearkasse skulle tillade en acceleration fra 0 til 100 km/t på kun 4,2 sekunder og en tophastighed på over 300 km/t.

Med hensyn til det ydre følger ændringerne, hvad der er sædvanligt for mærket, fra 20-tommer alufælge, gennem et aggressivt body-kit og ender i et nyt fire-vejs sportsudstødningssystem. Til gengæld skal interiøret bestå af flere Alpina-logoer, samt mindre ændringer på rat og gulvmåtter. Der bør også ske ændringer med hensyn til suspension.

BMW Alpina B4 Bi-Turbo Cabriolet, som er planlagt til præsentation på Geneve Motor Show, forventes at blive lanceret i foråret.

Læs mere