Hvem sagde, at Bentley Continental GT Speed ikke kunne "gå sidelæns"?

Anonim

at Bentley Continental GT Speed kunne gå (meget) hurtigt i en lige linje, som vi allerede vidste. Når alt kommer til alt, er dette "kun" den hurtigste produktions Bentley nogensinde (når 335 km/t). Hvad vi dog ikke vidste om, var de drifter-færdigheder, som det britiske mærke var opsat på at fremme.

Ved at udnytte den tidligere Comiso-luftbase (engang NATO's største i Sydeuropa) i Sicilien-regionen i Italien skabte Bentley en rute, der var værdig til videoerne fra "gymkhana" med Ken Block i hovedrollen.

Ideen kom tilsyneladende, så snart Bentleys kommunikationsteam opdagede det forladte sted for næsten 30 år siden. Det er i hvert fald, hvad Mike Sayer, direktør for produktkommunikation hos Bentley, fortæller os.

Bentley-Continental-GT-Speed

"Efter at have opdaget denne luftbase til lanceringen af GT Speed, besluttede vi at oprette en "gymkhana"-stilbane. Næste skridt var at projicere en film, der ikke ligner noget, vi havde gjort før (...) en gul Bentley "glider" i en forladt luftbase er en ny oplevelse for os, men resultatet viser, hvor dynamisk den bedste Grand Tourer i verden er blevet .”, sagde Sayer.

Continental GT Speed

Filmet af David Hale, en prisvindende filmskaber dedikeret til bilverdenen, med hjælp fra andre filmskaber og dronepilot Mark Fagelson, den tre minutter lange video indeholder også en 1952 Bentley R-Type Continental og en... Fiat Panda 4×4 af den første generation.

Hvad angår Continental GT Speed brugt til filmoptagelser, behøver denne praktisk talt ingen introduktion. Udstyret med en massiv 6.0 W12, har Continental GT Speed 659 hk og 900 Nm drejningsmoment, der sendes til alle fire hjul via en automatisk otte-trins dobbeltkoblingsgearkasse.

Alt dette giver dig mulighed for ikke kun at nå 335 km/t, men også at nå 0 til 100 km/t på 3,6 s og, ser det ud til, nemt at kunne drive i en forladt luftbase.

Læs mere