AMG fester stadig - SLS AMG GT3 45-års jubilæum

Anonim

I fire og et halvt årti så drømmeforberederen, AMG, et produkt vokse, som ville blive en reference for eksklusivitet, kvalitet, høj ydeevne og et godt brændt dæk (undtagen måske et sted i historien...)

Næsten et halvt år efter at have præsenteret SL 65 AMG 45-års jubilæum på New York Motor Show, præsenterer det tyske mærke nu den anden gave til dette jubilæum: det super-eksklusive SLS AMG GT3 45-års jubilæum. Dette er en mere krydret version af den i forvejen frække SLS AMG GT3. Med øjnene rettet mod samlermarkedet, kommer en SLS begrænset til 5 enheder med meget specielle funktioner - inklusive en bagvinge og klistermærker, der kan ses fra rummet - at se den gå forbi vil være et unikt øjeblik.

AMG fester stadig - SLS AMG GT3 45-års jubilæum 24803_1
Startende med de berømte "mågevinge"-døre og slutter med spoilere, alt er i kulfiber og indeni kan du leve og ånde ren og hård konkurrence. Kort sagt, denne SLS er ikke for drenge, og hvis du har ondt i ryggen, er det bedst at blive hjemme.

AMG-ambassadør og Mercedes-chauffør ved DTM, Bernd Schneider, deltog i udviklingen af denne drømmebil og dens motor – en kraftfuld 6,3-liters V8. Den, der køber den, er garanteret sjov – det skal vise sig, om nogen af disse fem vil træde på en rundstrækning, for vejen går bestemt ikke, da ejerne ikke har tilladelse til det.

AMG fester stadig - SLS AMG GT3 45-års jubilæum 24803_2
Hvad er prisen for denne eksklusive brutalitet? 446.250 €, med 19% tysk moms. Men hvis du er interesseret, så bare rolig – prisen inkluderer et besøg på AMG fabrikken i Affalterbach, og de fem modeller vil blive leveret efter at have passeret gennem sien og certifikat underskrevet af Schneider selv, efter at piloten har forklaret kunderne alt, hvad der er. at vide om modellen. Efter anmodning kan de starte konkurrencen gennem kredsløbsklasser.

Alt dette vil naturligvis kun tjene til at øge værdien af de fem eksemplarer, for desværre og efter levering tvivler jeg på, at nogen vil se dagens lys igen så hurtigt – endsige kurverne i et kredsløb.

AMG fester stadig - SLS AMG GT3 45-års jubilæum 24803_3

Tekst: Diogo Teixeira

Læs mere