BMW Vision Gran Turismo: M POWER essens

Anonim

BMW Vision Gran Turismo er skabt eksklusivt til den virtuelle verden og er en racermaskine og vil være tilgængelig eksklusivt i spillet Gran Turismo 6, til Playstation.

I en øvelse af frihed besluttede BMW Group Design at gå i gang med arbejdet og overføre al essensen af, hvad BMW repræsenterer, til den virtuelle verden. Ifølge mærket er dette enestående teknik kombineret med ren køreglæde. BMWs M-division kunne naturligvis ikke udelades, og som man kan gætte, er det netop drivaggregatets ansvar, der har ansvaret for det.

SE OGSÅ: Ny BMW X6 er allerede blevet præsenteret

Men BMW Vision Gran Turismo er ikke kun en stiløvelse for en virtuel model, faktisk sætter BMW Vision Gran Turismo også en trend for fremtiden, når det kommer til racermodeller.

2014-BMW-Vision-Gran-Turismo-Sketches-2-1280x800

BMW Vision Gran Turismo er frigørelsen af hele M-oplevelsen, der fanger dens essens, BMW Vision Gran Turismo er baseret på en 2-serie M235i, men med et fuldt spororienteret karosserisæt bestående af kofangere med deflektorer aerodynamik af episke proportioner og en GT-vinge integreret i karrosseriet.

IKKE MÅ GLIPPES: BMW i8, alle detaljerne i en unik sportsvogn

Noget, der ikke er ukendt for udsagn fra Karim Habib, BMW Design Director og ifølge ham, og begynder at citere, «BMW Vision Gran Turismo er et enestående stykke ingeniørkunst, med fokus på præcis kørsel, tænkt og designet for løb og vind«.

Men lad os tage dig til BMW Vision Gran Turismo virtuelle tekniske ark. Ligesom BMW M235i er BMW Vision Gran Turismo animeret af den 3-liters, 6-cylindrede turboblok, men med nogle forskelle.

2014-BMW-Vision-Gran-Turismo-Track-5-1280x800

I BMW Vision Gran Turismo leverer N55B-blokken udtryksfulde 549 hestekræfter ved 6200 rpm, konstant op til 7300 rpm, og det monstrøse drejningsmoment er ikke langt bagefter: der er 680 Nm, tilgængelig så tidligt som 1900 rpm.

I VIDEO: BMW M2 prototype taget på Nürburgring

Styring af M Power stud er en 6-trins sekventiel gearkasse med paddle shift-kontrol på rattet, og selvfølgelig deler BMW Vision Gran Turismo BMW-filosofien med en vægtfordeling på 50:50 mellem akslerne. Den samlede vægt er omkring 1180 kg.

2014-BMW-Vision-Gran-Turismo-Track-4-1280x800

Det er rigtigt, at modeller som denne BMW Vision Gran Turismo er født ud fra en invitation fra skaberen af «bestselleren» af køresimulatorer, Kazunori Yamauchi, i anledning af de 15 år med Gran Turismo-sagaen. Men det forringer ikke BMW's fortjenester, tværtimod, faktisk længes BMW-fans efter en model, der bringer tiltrækningen tilbage ved uhæmmet kørsel, den sande rene køreglæde, som BMW så udråber.

Og hvad synes du om BMW Vision Gran Turismo? Bør BMW tage hensyn til den offentlige mening og overveje at producere en BMW Vision Gran Turismo i et M2 GTR-format?

Se videoen af forestillingen om BMW Vision Gran Turismo.

BMW Vision Gran Turismo: M POWER essens 24809_4

Læs mere