Effekten af den næste Mercedes-AMG A 45 kan overstige 400 hk

Anonim

Honda Civic Type R, Ford Focus RS og Audi RS 3 passer på: Mercedes-AMG A 45 skulle overgå 400 hk barrieren i næste generation.

Nyt år, fornyede ambitioner. Siden 2013 har den sporty version af Mercedes-Benz A-Klasse stolt båret titlen som "den mest kraftfulde hatchback på planeten", en status, som Mercedes-AMG har til hensigt at bevare i de kommende år. Af denne grund vil det tyske mærke satse på en "beskeden" stigning i kraften i den næste generation af sin hatchback.

PRÆSENTATION: I "baggrunden" bag rattet i Mercedes-AMG E63 S 4Matic+

I et interview med Auto Express indrømmer Tobias Moers, præsident for Mercedes-AMG, at designet af den nye Mercedes-AMG A 45 er en slags "blank tavle", fordi den nuværende 2.0 blok turbo firecylindret (som debiterer 381 hk og 475 Nm) vil allerede have nået sin grænse, i hvert fald hvad angår den maksimale effekt.

Effekten af den næste Mercedes-AMG A 45 kan overstige 400 hk 25099_1

Som sådan arbejder Stuttgart-mærkets ingeniører allerede på en ny motor, som kan nå 400 hk effekt . En motor, der skulle bevare den nuværende generations 2,0 liters kapacitet og firecylindrede arkitektur, men som i alt andet burde være helt ny. For at overgå 400 hk kan Stuttgart-mærket ty til tekniske løsninger svarende til dem, Porsche brugte i den nye 718 (Cayman og Boxster), nemlig med hensyn til superladning.

Også ifølge AMG-chefen vil denne forbedring af det tekniske ark give plads til en lidt mindre kraftfuld version, i samme linje som Mercedes-AMG C63 og C43.

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Læs mere