Kold start. Vil du sætte farten op? Køb en Devel Sixty

Anonim

Billederne efterlader ingen tvivl: Dette er en imponerende SUV, svømmende og skabt i UAE, som med sine tre aksler og permanent 6×6 firehjulstræk ligner en enorm tank!

Dette "monster fra Arabien", kaldet Devel Sixty, har allerede været genstand for nogle nyheder her på Bil Hovedbog , samt de prædikater, som den er baseret på. Startende med en 6,7 liters turbodiesel V8 fra General Motors, der touting 720 hk effekt og 1000 Nm drejningsmoment! Hvilket på trods af sættets mange volumen og vægt kan garantere accelerationer op til 96,5 km/t på 5,8 sek.

Men efter allerede at have ydmyget mere berømte modeller, såsom Mercedes-AMG GT S og G-Klasse (G63, G65, det blev ikke afsløret...), er det nu tid til at måle kræfter med en anden kategoriseret modstander: en Bentley Flying Spur første generation, med 560 hk.

Resultatet? Opdag det i videoen, der vises nedenfor.

Om "Koldstarten". Fra mandag til fredag på Razão Automóvel er der "koldstart" kl. 9.00. Mens du drikker din kaffe eller samler mod til at starte dagen, skal du holde dig opdateret med interessante fakta, historiske fakta og relevante videoer fra bilverdenen. Alt sammen med mindre end 200 ord.

Læs mere