Peugeot 508 RXH får italiensk touch

Anonim

Carrozzeria Castagna præsenterede sin seneste kreation, en modificeret Peugeot 508 RXH. Traditionen med italienske bodybuildere i fransk model.

Selv den mest almindelige bil har ret til et strejf af eksklusivitet. Dette var princippet anvendt af Carrozzeria Castagna i transformationen af Peugeot 508 RXH. Farverne valgt til eksteriøret var en olivengrøn og en mat bordeauxrød, adskilt af et tyndt stykke træ, der går fra hjørnerne af forlygterne til baglygterne. For at give den franske varebil et mere overdådigt udseende har det italienske hus designere øget hjulkasserne.

Hvis forskellene er berygtede på ydersiden, var de på indersiden lige så omfattende. Interiøret var dækket fra top til bund med nye farver, ved hjælp af materialer som brunt læder og Alcantara, teksturerede sømme og titanium-accenter.

Italienerne rørte ikke ved mekanikken, og 508 RXH anvender stadig hybridsystemet, der er allieret med den 2 liters HDi turbodieselblok på 200 hestekræfter, hvor varmemotoren giver liv til forhjulene, og elmotoren placeret bagerst hjælper, debiterer effekt udelukkende på bagakslen.

Bliv med i billedgalleriet af denne transformation og reklamevideoen af en Peugeot 508 RXH i det mindste... unik!

Galleri:

Peugeot 508 RXH får italiensk touch 25452_1

Video:

Læs mere