Chris Harris, Sabine Schmitz og David Coulthard på Top Gear

Anonim

Den tidligere Top Gear-trio vil debutere et nyt show, og det "gamle" Top Gear vil debutere nye oplægsholdere. Lad spillene begynde!

Nyheden om, at Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammond forlod Top Gear - efter en episode med aggression - efterlod benzinhead-universet i sorg. Med nyheden om, at BBC havde til hensigt at fortsætte Top Gear uden "vidunder-trioen" og med et rødhåret med et bredt smil foran begivenhederne, var programmets afslutning på sociale netværk spået. Den grinende rødhåredes navn er Chris Evans (billedet nedenfor).

chris evans

Det er Evans, der får den besværlige opgave at få den uundgåelige Clarkson til at glemme. Et valg, der efterlod fans af showet lidt tilfredse (jeg ville altid forlade, hvem det end var...), og som kastede en endnu mørkere sky over fremtiden for Top Gear. Kort sagt: ingen har meget tiltro til det post-Clarkson Top Gear. Men måske er der ingen grund til en sådan alarm.

IKKE MÅ GLIPPES: Tjek Razão Automóvels julemiddag

Den gode nyhed kom i sidste uge via The Telegraph. Ifølge denne engelske publikation får den rødhårede med et bredt smil og næsten patetisk (men som har en misundelsesværdig professionel fortid) selskab af tre andre oplægsholdere: Chris Harris, Sabine Schmitz og David Colthard. Store navne og frem for alt interessante personligheder.

Chris Harris er en af de mest kendte biljournalister nogensinde, hvad enten det er på grund af hans Chris Harris på Cars Youtube-program eller hans samarbejder på EVO, Autocar og Jalopnik. Sabine Schmitz er også et navn, der ikke behøver nogen introduktion. Hun har allerede slået Clarkson ved "Green Inferno" og er kendt verden over som "Queen Nürburgring" på grund af hendes erfaring på den tyske bane. David Coulthard, ditto, ditto, citat, citat! Den tidligere skotske Formel 1-kører er kendt for sit talent og sin lyst til sjov.

Hvis denne nyhed bekræftes, vil den tidligere Top Gear-trio i kampen om publikum have en svær nød at knække i denne nye kvartet. 2016 bliver interessant. Lad spillene begynde!

Sabine_Schmitz
david colthard

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Læs mere