Seat Leon Cross Sport Concept præsenteret i Frankfurt

Anonim

Jürgen Stackmann, Executive President for SEAT, præsenterede i går Seat Leon Cross Sport Concept i Frankfurt. En eventyrmodel baseret på Seat Leon Cupra.

Ifølge mærket garanterer Seat Leon Cross Sport Concept ydeevnen af en kompakt sportsvogn med silhuetten af en todørs coupé. Og samtidig kombinerer den det hele med alsidigheden ved elektronisk styret firehjulstræk og en større frihøjde på 41 millimeter. Det attraktive design skiller sig således ud for dets perfekte proportioner og veldefinerede linjer med høje standarder for præcision og kvalitet.

I sin tale ved Volkswagen Group-mødet sagde Jürgen Stackmann: "SEAT Leon-familien er ikke kun utrolig succesfuld, den er også usædvanlig mangefacetteret. Med Leon Cross Sport tester vi en ny idé: Leon CUPRA's ydeevne i et køretøj med all-road-egenskaber. Leon Cross Sport Concept er derfor det perfekte match til mærket og til en ung og mangefacetteret livsstil. Og som en todørs kompakt passer denne crossover godt i bymiljøet – i byjunglen.”

IKKE MÅ SIFFES: Opel Astra 2016 'hopper' over konkurrenterne

Seat Leon Cross Sport Concept arver ydeevnen fra Leon Cupra. Den to-liters motor yder 221 kW / 300 hk, hvilket sikrer acceleration mellem 0 og 100 km/t på kun 4,9 sekunder. Som alle nuværende sæder er Leon Cross Sport udstyret med den seneste generation af tilslutningsmuligheder. Smartphones fra forskellige producenter og platforme (Apple iOS, Android, MirrorLink) kan nemt parres med køretøjssystemet ved hjælp af SEAT FullLink-forbindelsen. Hertil kommer de mest innovative førerassistentsystemer som Adaptive Cruise Control med Front Assist, en specialkalibreret Stability Control, trafikskiltgenkendelse, progressivt styretøj og vognbaneassistance.

Dette koncept skulle snart komme på markedet, i en version, der ikke er meget anderledes end den, du kan se på følgende billeder:

Seat Leon Cross Sport 5
Seat Leon Cross Sport 4
Seat Leon Cross Sport 3
Seat Leon Cross Sport 2

Kilde: Seat

Sørg for at følge os på Instagram og Twitter

Læs mere