Mercedes A45 AMG Petronas Green Edition: Kun Japan

Anonim

For at fejre partnerskabet mellem Mercedes og Petronas i F1, har den Stuttgart-baserede producent lanceret en begrænset udgave af den kompakte sportsvogn A45 AMG. Mercedes A45 AMG Petronas Green Edition vil være begrænset til kun 30 eksemplarer, kun tilgængelig til det japanske marked.

Mercedes AMG Petronas F1, selvom det ikke er det mest succesrige F1-hold, har vist en vis konsistens i resultater. For at fejre dette partnerskab mellem den tyske producent og olieselskabet lancerede Mercedes en begrænset udgave, kaldet Mercedes A45 AMG Petronas Green Edtion, baseret på A45 AMG Edition 1.

Mercedes A45 AMG Petronas Green Edition

Mercedes A45 AMG Petronas Green Edition kommer, som navnet antyder, med flere detaljer i grønt, fra de grønne kanter på 19-tommer hjulene i sort, til mange andre detaljer, uanset om det er udvendigt eller indvendigt: udvendigt, højdepunktet går hovedsageligt til de forskellige mærkater, placeret i niveau med den forreste kofanger og på siderne, ledsaget af sætningen "AMG Performance Studio", såvel som på sideskørterne og de forskellige aerodynamiske vedhæng, der findes i Edition 1-versionen; indeni er der få forskelle i forhold til Edition 1-versionen, med undtagelse af nogle grønne konturer på rat, sæder, midterkonsol og endda gulvmåtterne. Interiøret, både i denne udgave og i Edition 1-versionen, er for det meste beklædt med Alcantara.

Motormæssigt forbliver denne limited edition Mercedes A45 AMG i samme blok 2.0 Turbo på 360 hk og 450 Nm og den samme 7-trins DCT gearkasse. Mercedes A45 AMG Petronas Green Edition vil kun få produceret 30 eksemplarer, alle udelukkende tilgængelige på det japanske marked.

Bliv også med videopræsentationen af Mercedes A45 AMG Petronas Green Edition:

Mercedes A45 AMG Petronas Green Edition: Kun Japan 25772_2

Læs mere