Dette kunne være navnet på Volkswagens næste SUV

Anonim

Volkswagens nye SUV retter sig mod det amerikanske marked og det kinesiske marked.

Atlas var det navn, Volkswagen valgte til sin nye SUV, et navn, der udelukkende skal bruges på det amerikanske marked, hvor patentet allerede var registreret i begyndelsen af året. Det siger den tyske publikation Automobilwoche, og selvom nyheden endnu ikke er blevet bekræftet af det tyske mærke, har flere prototyper cirkuleret de seneste måneder.

Både æstetisk og mekanisk er den nye model inspireret af Volkswagen CrossBlue Concept (på billederne), der blev præsenteret på Shanghai Motor Show i 2013, der placerer sig mellem Tiguan og Touareg. Udvalget af motorer omfatter 4- og 6-cylindrede TSi- og 4-cylindrede TDI-blokke ved hjælp af de elektriske motorer, der leveres til denne model.

RELATERET: Volkswagen I.D. er den nye elektriske hatchback med 600 km autonomi

SUV'en vil integrere MQB-platformen og vil blive produceret på Chattanooga-enheden i USA. Indtil videre er det kun kendt, at fokus er på det amerikanske og kinesiske marked, hvor Volkswagen Atlas i Europa næppe vil blive kommercialiseret, hvilket ville ske gennem en ny nomenklatur - begyndende med bogstavet T, såsom Tiguan og Touareg.

volkswagen-crossblue-concept-4

Dette kunne være navnet på Volkswagens næste SUV 26017_2

På billederne: Volkswagen CrossBlue Concept

Kilde: Autocar

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Læs mere