Fuldt stop. Der er ingen Giulia Sportwagon for nogen

Anonim

Alfa Romeo Giulia familievarianten er blevet ridset fra mærkets planer i de kommende år, og synderen er den nye Alfa Romeo Stelvio.

Fra det øjeblik, den blev afsløret på Los Angeles Motor Show, har Alfa Romeo Stelvio fanget bilverdenens opmærksomhed. Så det er ikke overraskende, at Alfa Romeo ønsker at fokusere på denne nye model. Hvem betalte regningen var varevognsversion af Alfa Romeo Giulia, som ikke bliver produceret.

I et interview med Car Magazine forklarede Alfredo Altavilla, mærkets produktionschef, årsagerne bag denne beslutning, som allerede var truffet for mere end et år siden, men som fortsat blev fodret af pressen:

"Vi besluttede ikke at gå videre med Giulia Sportwagon. Har vi brug for det, hvis Alfa Romeo Stelvio klarer sig så godt? Måske ikke. Med vores små indstillinger kan Stelvio perfekt tiltrække alle potentielle kunder, som ellers ville være interesseret i Sportwagon.”

IKKE MÅ GLIPPES: Dette er Alfa Romeos plan for de næste 4 år

Vi minder dig om, at Alfa Romeo Stelvio bliver højdepunktet på det italienske mærkes stand på biludstillingen i Genève i marts.

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Læs mere