Tesla Model S står over for M5, Corvette C7 og Viper SRT10

Anonim

Fordommene mod elektriske køretøjer er stadig store, men i dag har vi tre videoer for at afmystificere denne fordom lidt.

Vi starter med en video, som attesterer accelerationskapaciteten af Tesla Model S med Performance-pakken, som inkluderer 85kWh batteripakken. En video, der beviser, at de 4.2'ere, som mærket har annonceret, når det kommer til tider fra 0 til 100 km/t, er meget tæt på virkeligheden.

Men det er ikke alt. Vi starter med at fremføre, at Tesla Model S stod over for tre kolosser, og det er det, vi vil vise dig med den næste sekvens af videoer:

I denne første video har vi Tesla Model S 85kWh Performance, mod den nyeste Chevrolet Corvette C7, med den valgfrie Z51 ydeevnepakke.

Men hvad skal man sige, når Tesla Model S 85kWh Performance beslutter sig for at måle kræfter med BMWs bayerske kolos, BMW M5? For at få resultatet, skal du blot trykke på play:

Men hvis du stadig ikke er helt overbevist om potentialet i Tesla Model S 85kWh Performance, er der ikke noget bedre end at lave en best-of-tre takedown, med en duel mod Dodge Viper SRT10, en bil fyldt med motorkapacitet.

Hvad er hemmeligheden bag Tesla Model S Performance?

Der er grunde til sådanne resultater, og de mest rastløse sind kan hvile, for faktisk skal vi evaluere dataene mere omhyggeligt: Tesla Model S 85kWh Performance, bringer nogle «tricks» med sig som følge af dens teknologi.

Vi står foran et elektrisk køretøj og elektriske motorer trækker 100 % af deres drejningsmoment fra den indledende rotation, et andet «trick», der gør det værd at starte en “ren” start, skyldes den lavere inerti mellem motorgruppen og transmissionen, denne transmission med et enkelt forhold og med et slutforhold på 9,73:1, en faktor, der giver dig mulighed for at trække al strømmen til jorden. At undervurdere elektriske køretøjer med hensyn til deres ydeevne er en fejl, da deres svage punkt faktisk er batterierne.

Læs mere