Audi Offroad Experience gennem Alentejo og Serra da Estrela

Anonim

Tilmelding er åben til Audi Offroad Experience, som finder sted fra 23. til 25. september i Alentejo og fra 7. til 9. oktober i Serra da Estrela. To weekender med fritid og betagende natur.

Audi Offroad Experience starter på Alentejo Marmòris Hotel, mellem den 23. og 25. september, hvor deltagerne kan nyde traditionelle retter til "genopfindelsen" af Chá das Cinco-traditionen og endda en gåtur gennem pladserne, gaderne og stræderne i Vila Viçosa . Ruten besøger Alandroal og Monsaraz, som vil blive udviklet langs Guadiana-floden og Alqueva-reservoiret, næsten altid langs grusveje og stier, som giver dig mulighed for at betragte landskaber, som sjældent er set.

IKKE AT MÅ GLIPSE: Historien om den 1000 hk rallybil, som Audi gemte

Off-road-eventyret fortsætter på en anden tur gennem stierne og landskaberne i Serra da Estrela-regionen, mellem den 7. og 9. oktober. Audi Offroad Experience vil have H2Otel i Unhais da Serra som sit driftscenter, og programmet inkluderer et besøg på snerensningscentret i Piornos, på brødmuseet i Seia og til Moagem do Centeio fortolkningscenter i Fundão, ud over at passere gennem flere emblematiske og smukke steder i bjergene.

Alt dette ved rattet af Audis Q- og allroad-familiemodeller (A4 og A6). Interesserede kan tilmelde sig via mærkets hjemmeside.

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Læs mere