Toyota uBox: den uærbødige næste generations prototype

Anonim

Det japanske mærke præsenterede et futuristisk, 100 % elektrisk og utilitaristisk koncept i Detroit – det kender Toyota uBox.

Resultatet af et partnerskab mellem Toyota og International Automotive Research Center ved Clemson University, USA, er Toyota uBox en prototype på fremtiden, designet til at imødekomme behovene hos en yngre befolkning i 2020 – "Generation Z".

Det toårige projekt resulterede i en velkendt og nyttemodel. Udadtil tyer designfilosofien til geometriske former, hvor skarpe linjer, "selvmordsdøre" (modåbning), LED-lys aktive selv om dagen og et glastag understøttet af en kulfiberstruktur skiller sig ud, og aluminium.

Toyota uBox (1)
Toyota uBox: den uærbødige næste generations prototype 26372_2

SE OGSÅ: Toyota øger investeringerne i autonom kørsel

For at imødekomme hverdagens behov kan du inde i kabinen vælge konfigurationen af sæderne (for større komfort eller plads til bagage). Derudover kan nogle detaljer på dørene, instrumentpanelet og ventilationen uddybes ved hjælp af 3D-printteknologi, som er meget mere tilgængelig.

Hvad angår motorerne, er Toyota uBox udstyret med en elektrisk motor, hvis kraft og autonomi ikke blev afsløret. Prototypen vil være udstillet indtil i morgen (14/04) i Cobo Center i Detroit.

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Læs mere