Kold start. Saudi Arabien. Kvinder kan nu ikke kun køre bil, men pilot

Anonim

Meddelt i september sidste år er den egentlige beslutning en del af en større indsats, der har til formål at svække billedet af Saudi-Arabien som en stat, der undertrykker kvinders rettigheder.

Blandt de tiltag, der stadig afventes, er genåbningen af offentlige biografer, der har været lukket siden 1980'erne, tilladelsen til at afholde musikkoncerter, foruden tilladelsen for kvinder til at komme ind på sportspladser.

I tilfældet med Aseel Al Hamad, en saudisk kører, der aldrig har været i stand til at køre racerløb i sit land indtil i dag, tillod det kongelige dekret ham ikke blot at køre, for første gang, på offentlige veje i sultanatet, men endda at køre nogle omgange på banen, når rattet på en Jaguar F-Type.

Aseel Al Hamad Jaguar Pilot Saudi-Arabien 2018

Et øjeblik, der også havde til formål at markere World Driving Day, og som vi tilslutter os, gennem denne Koldstart, til ære.

Om "Koldstarten". Fra mandag til fredag på Razão Automóvel er der "koldstart" kl. 9.00. Mens du drikker din kaffe eller samler mod til at starte dagen, skal du holde dig opdateret med interessante fakta, historiske fakta og relevante videoer fra bilverdenen. Alt sammen med mindre end 200 ord.

Læs mere