Mazzanti Evantra Millecavalli er den mest kraftfulde italienske vejlovlige sportsvogn

Anonim

Mazzanti har endelig løftet sløret for den sidste af ti teasere til modellen, der bliver præsenteret på Torino Motor Show.

Også kendt under kodenavnet EV-R, er Evantra Millecavalli den seneste model fra Mazzanti Automobili. Ifølge det italienske mærke er dette den mest kraftfulde "vejlovlige" sportsvogn, der nogensinde er bygget i Italien.

Den sporty leverer op til sit navn og leverer 1000 hk effekt og 1200 Nm maksimalt drejningsmoment takket være en 7,2 liters twin-turbo V8-motor, baseret på 7,0 liters motoren fra den "normale" Evantra, introduceret i 2013. Sprinten af 0 til 100 km/t opnås på et øjeblik, 2,7 sekunder, mens tophastigheden er 402 km/t.

SE OGSÅ: Bag kulisserne på den første supersportsvogn bygget i titanium

"Med denne ultimative supersport var vi i stand til at overvinde de grænser, der blev sat for et par år siden. Når præstationer er så vigtige, er intet overladt til tilfældighederne, og hvert element er resultatet af omhyggeligt arbejde af flere mennesker, udført med stor dygtighed og med ægte passion”, sagde Luca Mazzanti, grundlæggeren af det italienske mærke.

Mazzanti Evantra Millecavalli vil blive udstillet for første gang på biludstillingen i Torino fra den 8. til den 12. juni, med produktion begrænset til 25 enheder.

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Læs mere