TOP 5. De 5 hårdeste test, som Porsche kører sine modeller

Anonim

Før de når Porsche-forhandlere rundt om i verden, gennemgår Porsche-modeller en række kvalitetstests. Disse er nogle af de mest krævende.

Siden 1971 har alle nye Porsche passeret gennem udviklingscentret i Weissach, fødestedet for alle modeller fra huset i Stuttgart. Uanset om det er en SUV eller en konkurrencemodel, så er det i denne lille by med 7.500 indbyggere, at enhver Porsche bliver sat på prøve.

I et andet afsnit af “Top 5”-serien viser Porsche os nogle af de mest krævende tests, såsom test på skidpad, et lille cirkelformet kredsløb, der tester bilens styring og stabilitet.

TOP 5. De 5 hårdeste test, som Porsche kører sine modeller 27000_1

Stabiliteten og stivheden af SUV'ens chassis testes på en terrænbane, og blot hundrede meter væk ligger testbanen, hvor sportsvogne presses til det yderste ved endnu højere hastigheder.

FORTIDENS HERLIGHEDER: Hvorfor har Ferrari og Porsche en hæsblæsende hest i deres logo?

Når vi taler om høje hastigheder, er aerodynamiske indekser en ekstremt vigtig faktor. Det er her den nye vindtunnel kommer ind, som Porsche debuterede i 2015 og er i stand til at simulere hastigheder op til 300 km/t. Endelig står øverst på listen den ultimative passive sikkerhedstest, som er blevet gennemført i Weissach siden slutningen af 1980'erne: crashtesten. Se videoen herunder:

Hvis du gik glip af resten af Porsche TOP 5-serien, er her listen over de bedste prototyper, de sjældneste modeller, med den bedste "snork", med den bedste bagvinge, de bedste Porsche Exclusive-modeller og de konkurrenceteknologier, der er kommet til produktionsmodeller.

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Læs mere