Bugatti Chiron Super Sport på vej?

Anonim

Designet af designeren Theophilus Chin giver os mulighed for at forudse det ydre udseende af den fremtidige Super Sport-version til Chiron.

I marts i år præsenterede Bugatti i Genève, hvad der anses for at være den hurtigste produktionsbil på planeten, Bugatti Chiron. På trods af denne titel har Bugatti indtil videre ikke gjort noget forsøg på at slå verdens hastighedsrekord i produktionsbilkategorien med den nye Chiron. Sparer Bugatti sig til Super Sport-versionen?

Indtil videre er der stadig ingen officiel bekræftelse, men det er kendt, at det franske mærke, ligesom det gjorde med sin forgænger Veyron, overvejer en begrænset Super Sport-version til Chiron, med forbedringer i form af aerodynamik og en forøgelse af kraften. Hvis det realiseres, kan dette betyde en stigning på 1500 hk til en imponerende maksimal effekt på 1750 hk, hentet fra den 8,0 liters W16 quad-turbo motor.

VIDEO: Der var engang fire Bugatti Chirons på en ørkentur...

Selvom Bugatti ikke beslutter sig, besluttede designeren Theophilus Chin at dele sine egne designs til Bugatti Chiron Super Sport (ovenfor), idet han hentede inspiration fra Bugatti Vision Gran Turismo, en prototype, der blev præsenteret på den sidste Frankfurt Motor Show, og som blev specialudviklet til 15-årsdagen for Gran Turismo-spillet. Højdepunktet er uden tvivl den store bagvinge.

Med tanke på, at den nuværende Chiron tager 2,5 sekunder fra 0 til 100 km/t og når en maksimal hastighed på 458 km/t uden den elektroniske begrænser, er præstationsværdierne for en hypotetisk Bugatti Chiron Super Sport overladt til din fantasi...

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Læs mere