Produktionen af Volvo C40 Recharge er allerede startet

Anonim

Andet 100% elektrisk skandinavisk mærke, det nye Volvo C40 Genopladning begyndte at blive produceret i dag på fabrikken i Gent, Belgien, den samme fabrik som XC40 Recharge produceres.

En af Volvo Cars største fabrikker, Gent-enheden er en reference i det svenske mærkes elektrificeringsstrategi. Af denne grund har Volvo Cars øget kapaciteten på denne fabrik betydeligt, idet de i øjeblikket formår at producere 135 tusinde biler om året på denne fabrik.

Ved starten af produktionen på C40 Recharge sagde Javier Varela, Volvo Cars Senior Vice President for Industrial Operations and Quality: "C40 Recharge er en bil, der repræsenterer vores fremtid. Vores fabrik i Gent er forberedt på vores rene elektriske fremtid og vil i de kommende år blive en meget vigtig del af vores globale industrielle netværk”.

Volvo C40 Genopladning

Volvo C40 Recharge

Med fokus på at blive 100 % elektrisk i 2030 og sikre, at 50 % af dets verdensomspændende salg i 2025 svarer til rene elektriske modeller, har Volvo Cars i C40 Recharge sin første model designet til udelukkende at være elektrisk (XC40 Recharge stammer fra den velkendte XC40 ).

Med en "SUV-Coupé"-profil vil Volvo C40 Recharge tilbyde chauffører Google Apps og forskellige integrerede tjenester såsom Google Maps, Google Assistant og Google Play Store.

Volvo C40 Genopladning

Fremdriftssystemet bruger et 78 kWh batteri og opnår en maksimal ydelse på 408 hk og 660 Nm takket være to 204 hk og 330 Nm motorer, en monteret på hver aksel og driver de respektive hjul, hvilket giver trækkraften integreret.

Med en rækkevidde på op til 420 km er C40 Recharge i stand til at genoprette omkring 80 % af din batterikapacitet på kun 40 minutter. Allerede tilgængelig i Portugal, Volvos anden elektriske model er tilgængelig fra 58 273 euro , hvilken værdi ned til 47 376 euro i tilfælde af virksomheder takket være muligheden for at fratrække værdien af momsen.

Læs mere