Virgin boss taber F1-væddemål og klæder sig ud som værtinde... endelig!

Anonim

Bet går tilbage til 2010, men først i maj 2013 vil det blive opfyldt.

Den berømte amerikanske tycoon Richard Branson vil i maj næste år klæde sig ud som stewardesse hos lavprisflyselskabet Air Asia og dermed opfylde et tabende væddemål med ejeren af det selskab.

Historien går tilbage til 2010, hvor Richard Branson og Air Asia CEO Tony Fernandes, begge med hold i Formel 1 World Cup, satsede på, at den, der endte lavest i konstruktørmesterskabet, ville tjene i det konkurrerende flyselskab.

Heldet endte med at smile til det indiske hold, vi beklager Richard!
Heldet endte med at smile til det indiske hold, vi beklager Richard!

Branson tabte – Lotus blev nummer 10 og Virgin nummer 12 – men turen måtte udsættes i begyndelsen af 2011, fordi Richard Branson havde helbredsproblemer. Nu sagde Tony Fernandes, at Branson kontaktede ham for at honorere væddemålet. "Han bliver stewardesse i maj hos Air Asia. Det er to år forsinket, men det vigtige er, at det ikke er glemt”, skrev Tony Fernandes på det sociale netværk Twitter.

Fernandes havde allerede for noget tid siden annonceret, at den amerikanske stormand ville servere kaffe, mad og alt det, som passagerer har ret til på en særlig 13-timers flyvning fra Kuala Lumpur til London. Flybilletter vil blive auktioneret, og indtægterne går tilbage til velgørende formål. Som teksten til Rui Velosos sang siger "løftet er på vej"...

Tekst: Guilherme Ferreira da Costa

Læs mere