Skoda Octavia Scout får et ansigtsløft

Anonim

Skoda har netop afsluttet Octavia-serien med den nye Octavia Scout. Dette er de vigtigste nyheder.

Nu hvor 3. generation af Skoda Octavia er halvvejs gennem sin livscyklus, fortsætter Skoda med at opdatere sin bestseller, og Octavia spejder er det nyeste medlem af familien.

Som Audi gør på Allroad-modeller, Volkswagen på Alltrack eller Seat på X-Perience, kan vi i «adventure»-versionen af VW-koncernens tjekkiske varebil regne med yderligere plastbeskyttelse på karrosseriet, en forøgelse af frihøjden med 30 mm og en angrebs- og udgangsvinkel på henholdsvis 16,6 og 14,5 grader.

1.8 TSI-blokken med 180 hk og 2.0 TDI-motoren med 150 og 184 hk er fortsat tilgængelige i udvalget af motorer. I sidstnævnte fås udover den sekstrins manuelle gearkasse nu en syvtrins automatgearkasse (DSG). Derudover er firehjulstræksystemet standard.

Skoda Octavia Scout får et ansigtsløft 27251_1

PRÆSENTATION: Vi har allerede kørt den nye Skoda Kodiaq

Alt andet forbliver det samme som det facelift, der blev introduceret i slutningen af november, inklusive det fornyede infotainmentsystem, førerassistentteknologier og den nye frontsektion, der var så omtalt. Skoda Octavia Scout rammer de europæiske markeder i begyndelsen af næste år med priser, der endnu ikke er offentliggjort.

Skoda Octavia Scout får et ansigtsløft 27251_2

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Læs mere