Denne Ferrari LaFerrari kan ende med at blive ødelagt

Anonim

I 2014 vil ejeren af denne Ferrari LaFerrari (hvis navn ikke kendes) have brugt mere end 1 million dollars på den italienske sportsvogn. Tilsyneladende vil der ikke være penge tilbage til at dække de krævende importtold, der praktiseres i Sydafrika.

Desuden har Sydafrika, som en tidligere britisk koloni, siden 2004 forbudt registrering af venstrestyrede køretøjer (som det er tilfældet med denne kopi). Som sådan blev bilen beslaglagt og opbevaret i toldoplag i over tre år.

Tidligere på året besluttede de sydafrikanske myndigheder at returnere LaFerrari til sin ejer, så han kunne forlade landet. I februar indsendte ejeren en eksporterklæring til Den Demokratiske Republik Congo.

Alt så ud til at være løst, det var da ejeren af bilen fik den geniale idé at vende tilbage til Sydafrika med den italienske hypersportsmand. En bil, der endda går ubemærket hen... Resultat: bilen blev beslaglagt igen.

Hvis bilejeren ikke retter op på situationen, kan denne historie få det værst mulige udfald: ødelæggelsen af Ferrari LaFerrari.

Ferrari LaFerrari
Ferrari LaFerrari

Læs mere