BMW i8 Protonic Dark Silver Edition afsløres i Paris

Anonim

Den nye BMW X2 og 5-serie vil ikke være alene på mærkets stand i Paris – BMW i8 Protonic Dark Silver Edition er også til stede i den franske hovedstad.

Som det gjorde i Genève, vil München-mærket tage en begrænset udgave af sin hybridsportsvogn med til Paris Motor Show. Denne gang erstattede BMW i8 karrosseriets rødlige toner med en mørkere lakering – "Dark Silver", som fremhæver silhuetten af den tyske model. At dømme efter Protonic Red-versionen skulle denne nye version også have adskillige anvendelsesmuligheder inden for kulfiber og keramik, fra dørhåndtagene til instrumentbrættet og midterkonsollen, foruden "i8"-påskrifterne og sømmene i sølvfarvede nuancer.

SE OGSÅ: BMW USA "Bursts" Tesla med stil i ny annonce

Desuden ligner BMW i8 Protonic Dark Silver Edition på alle måder standardversionen: 1,5 TwinPower Turbo 3-cylindret blok med 231 hk og 320 Nm drejningsmoment er ledsaget af en 131 hk elmotor, til i alt 362 hk af kombineret kraft. Accelerationen fra 0 til 100 km/t forbliver på 4,4 sekunder, mens tophastigheden er 250 km/t.

Sportsvognen vil blive udstillet på det næste biludstilling i Genève, som løber fra 1. til 16. oktober. Produktionen starter i december, og ordrer vil være åbne indtil begyndelsen af næste år, til en pris, der endnu ikke er afsløret.

bmw-i8-protonic-mørk-sølv-udgave-4
BMW i8 Protonic Dark Silver Edition afsløres i Paris 27922_2

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Læs mere