Denne Ferrari 458 Italia Nikki Lauda Edition er unik i verden

Anonim

"Ferrari 458 Italia" er et navn stærkt nok til at afbryde en samtale. På den anden side er Ferrari 458 Italia Nikki Lauda Edition et navn stærkt nok til at få firehjulselskere til at ryste.

Ferrari har et ejerprogram, der inkluderer en "skræddersyet" service. Forestil dig et af de bedste beklædningsmærker i verden, med en skrædder ved hånden, klar til at lave dig et skræddersyet jakkesæt. Ser du? Okay. Køb den dragt, tag den på, gå til Ferrari og sig: "Ser du Ferrari 458 Italia? Det er ikke specielt nok for mig. Jeg vil have en af mine egne og med et tema valgt af mig”. Det er mere eller mindre, hvad en ejer af en Ferrari 458 Italia besluttede sig for.

Ferrari 458 Italia Nikki Lauda Edition 5

Denne "skræddersyede" service, leveret af Ferrari, er indbegrebet af luksus og eksklusivitet. Den glade ejer af en Ferrari 458 Italia gik for at se filmen "Rush" og elskede den, som ethvert benzinhoved med respekt for sig selv. Som i sin pung, ATM-kort bugner med konti, der har betydelige beløb på dem, besluttede han at betale Ferrari for at skabe Ferrari 458 Italia Nikki Lauda Edition, en personlig hyldest til Nikki Lauda-køreren.

Ferrari 458 Italia Nikki Lauda Edition 2

For en sådan operation af charme og eksklusivitet var det nok at samle en designer fra Maranello, en Ferrari 458 Italia og ejerens vilje og penge. Detaljerne er synlige: en hvid stribe på taget og to andre (for at forstærke æren for Italien), der finder kontinuitet i interiøret, gyldne hjul i en appel til genoplivning, personligt interiør med rød streg på rattet, instrumentpanel, instrumentbræt og sæder. Bliv med billederne af denne Ferrari 458 Italia Nikki Lauda Edition.

Denne Ferrari 458 Italia Nikki Lauda Edition er unik i verden 28016_3

Læs mere