Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet: en familiesammenkomst i Genève

Anonim

"superbilen" Mercedes-AMG E 63 Station, den luksuriøse G650 Landaulet, den portentøse prototype med 600 hk kraft og nu den nye E-klasse Cabriolet: Det tyske mærke vil satse alle sine chips på biludstillingen i Genève.

I det seneste år er nye elementer i E-Klasse-familien blevet introduceret gennem droppere. Først var det limousinen, i januar, og derefter varebilen, den mere eventyrlige udgave og mod slutningen af året Coupé-varianten. Den seneste tilføjelse til familien, Cabriolet-versionen, vil blive præsenteret med pomp og pragt på Geneve Motor Show i marts.

Som med de andre modeller i serien, må det forventes, at denne "open-pit" version inkorporerer det samme designsprog, teknologier og motorudvalg, som vi allerede kender.

UDGIVELSER: Mercedes-Benz E-Klasse Coupé (C213) har allerede priser til Portugal

Men højdepunktet på mærkets stand i Genève er måske ikke engang E-Klasse Cabriolet, men den firedørs Mercedes-AMG prototype.

Dette projekt, hvis produktionsversion således vil slutte sig til AMG GT i AMGs udvalg af dedikerede modeller, vil bruge en 4,0 liters twin turbo V8-motor med mere end 600 hk og, hvem ved, en elektrisk enhed, for yderligere 20 hk. Flere detaljer om denne prototype her.

Af alle disse grunde betragtes den schweiziske begivenhed med stor betydning af de ansvarlige for mærket – ikke så mærkeligt. Find ud af om alle de planlagte nyheder til Geneve Motor Show her.

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Læs mere