Mercedes-Benz Pick-up vil endda rykke frem

Anonim

De store godsejeres bønner blev besvaret. Mercedes-Benz Pick-up bliver en realitet. Men ventetiden bliver lang...

Mercedes-Benz vil fortsætte med produktionen af en luksus pickup truck, rettet mod markeder så forskellige som Europa, Sydafrika, Sydamerika og Australien. Men vi må stadig vente til 2020, hvor Mercedes-Benz planlægger at præsentere denne model. Meddelelsen blev lavet af Dieter Zetsche, CEO for Mercedes-Benz.

Ifølge lederen af det tyske mærke er beslutningen om at gå over til en model af denne art baseret på to præmisser: at hjælpe mærket med at øge salget på globalt plan – hovedsageligt på markeder, som mærket stadig ikke har udforsket; og i troen på, at pick-up-markedet vil udvikle sig og vokse meget i de kommende år, i lighed med hvad der skete med SUV'er for et par år siden.

Det er klart, at Mercedes-Benz går ind i dette segment efter sine egne regler "vi går ind i dette segment med vores karakteristiske identitet og alle mærkets sædvanlige egenskaber: sikkerhed, moderne motorer og komfort. Værdier, der er en del af brandet”. Mercedes-Benz Pick-up'en (der er stadig ikke noget officielt navn på modellen) bliver den første premium pick-up nogensinde.

Husk at følge os på Facebook og Instagram

Læs mere