+18: To Ferrari F50 rally og...mål kræfter med ét kabel

Anonim

Mine damer og herrer, skjul computerskærmen for uskyldige øjne og gør dig klar, da dette er endnu en video af TAXTHRICH og denne gang uden grænser for beskedenhed med to Ferrari F50'ere.

Efter at have taget en Bugatti EB110 SS udbrændthed gennem landbrugsredskaber, sat en Ferrari Enzo i rallytilstand og forvandlet en Rolls Royce Phantom til en beruset aristokrat, er det tid til at prøve at sprænge to Ferrari F50'ere i luften. Jeg ved, at det ikke er den mest elskede Ferrari nogensinde ... men hvorfor så meget had?

Hvad ville du gøre, hvis din garage havde nogle af de mest ikoniske og værdifulde biler i nyere historie? Dem, der får et barn eller en voksen til at pege fingeren med åben mund, når de passerer på vejen, dem, der er blevet købt af os alle i samtaler om "hvis jeg rammer lotteriet...", dem, hvis motorstøj er perfekt, dyrebare og uden lige dem, der skinner i de rigeste gader i verden og i små mængder, for ikke alle kan købe dem, uanset hvor mange penge de har. Hvad ville du gøre med disse biler?

Ferrari F50_rally_02

De mest modige vil sige - "Jeg plejede at køre med ham hver dag, for mig er en bil at køre på vejen og ikke blive i garagen", de mere konservative vil sige - "Jeg gik kun en gang imellem... måske i weekenden... måske kun ved arrangementer... måske kun om søndagen... måske kun ved bryllupper... ved min datters bryllup gå". Så er der folk som "TAXTHRICH". Denne herre eller dame bruger bilerne helt uden for deres "naturlige habitat", for at chokere deres allerede betydelige publikum. Husker du at se en Touareg måle kræfter med en Chevrolet Silverado? Nå, denne video er mere eller mindre det samme, men med to Ferrari F50'ere. Bliv ved med videoen, og måske går uskylden tabt her:

Tekst: Diogo Teixeira

Læs mere