Porsche 911 R bliver en begrænset udgave med GT3 DNA

Anonim

Porsche udgiver en begrænset udgave af Porsche 911 som hyldest til den originale 911 R. Den vil have en manuel gearkasse og vil blive drevet af 911 GT3-motoren.

Da Porsche 911 GT3 blev afsløret, fik det Stuttgart-baserede mærke kritik for ikke at tilbyde en manuel gearkasse som ekstraudstyr. Men for Porsche var det hastigheden, der betød noget, og hvis bilen faktisk var hurtigere med PDK-gearkassen, så ville der ikke være nogen manuel gearkasse, til puristernes ulykke.

Med introduktionen af Cayman GT4 erkendte Porsche, at der er et marked, der "sukker" efter sine modeller med manuelt gear som eneste mulighed. Ved du, hvad den gode nyhed er? Porsche vil igen tilfredsstille behovene på dette nichemarked.

RELATERET: Denne Porsche 930 Turbo er ikke som de andre

Ifølge det nordamerikanske magasin Road and Track vil Porsche kun bygge 600 Porsche 911 R, biler, der vil være en hyldest til den originale Porsche 911 R, med manuelt gear og drevet af 3,8 l og 475 hk motoren i 911 GT3.

Sammenlignet med 911 GT3 vil den være vingeløs, lettere og have betydeligt mindre dæk. Vi kan endda sige, at dette er en hardcore-version af GT3...meget forbedret!

Billede: Porsche (Porsche 911 Carrera GTS)

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Læs mere