Techrules GT96 vil være til stede i Genève

Anonim

Det kinesiske mærke Techrules har annonceret, at det vil vende tilbage til Geneve Motor Show med produktionsversionen af sin elektriske supersportsvogn, GT96.

I marts i år bragte Techrules AT96 (billedet) til Genève, en prototype med seks elektriske motorer - en i hvert hjul og to i den bageste sektion - til i alt 1044 hk og 8640 Nm maksimalt drejningsmoment. Ja du læste godt.... 8640 Nm binær!

Takket være en mikroturbine, der kan nå 96.000 omdrejninger i minuttet og producere op til 36 kilowatt - en teknologi, som mærket kalder Turbine-Recharging Electric Vehicle (TREV) - er det muligt at oplade batterierne, der driver elmotorerne næsten øjeblikkeligt - selv i gang. I praksis taler vi om en rækkevidde på op til 2000 km (!).

TechRules_genebraRA-10

Ifølge mærket ville denne sportsvogn kunne sprinte fra 0 til 100 km/t på svimlende 2,5 sekunder, mens tophastigheden er elektronisk begrænset til 350 km/t. En lille detalje: tilsyneladende havde mærket endnu ikke fundet en måde at koordinere alle disse motorer på.

VIDEO: Den "gamle mand" Honda Civic har netop slået endnu en verdensrekord

Siden da er der gået mere end otte måneder, og med denne meddelelse mener vi, at Techrules har fundet den tekniske løsning til at løse dette "lille" problem. For det bliver vi nødt til at vente til næste Geneve Motor Show, som finder sted i marts næste år.

TechRules_genebraRA-6

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Læs mere