Escape Livre Magazine med ny retning

Anonim

Escape Livre Magazine er en gratis udgivelse til bilindustrien. Den beskæftiger sig med alt relateret til bilen: industri, virksomheder, nyheder, trafiksikkerhed, motorsport, turisme, blandt andre. Den har netop afsluttet 19 års på hinanden følgende udgaver og gør sig klar til at gå ind i en ny fase af sin eksistens.

Nuno Antunes , en journalist, der har samarbejdet med Escape Livre Magazine siden 2001, overtager nu ledelsens ledelse og hans indtræden falder også sammen med en ny og bredere distribution.

I øjeblikket har Escape Livre Magazine (ELM) et oplag på 16.500 eksemplarer. Den distribueres gratis som et supplement til aviserne "A Guarda" og "Diário de Coimbra", der når distrikterne Guarda, Castelo Branco, Viseu, Coimbra, Leiria og Aveiro. To tusinde eksemplarer distribueres uden for Portugal til abonnenter bosat i udlandet.

Via direct mail går udgivelsen også til importører af bilmærker, forhandlere og sponsorer, og distributionen foregår også frem for alt på hoteller, restauranter og virksomheder i regionen Guarda, hvor den har hovedkontor. Siden 2015 har ELM også præsenteret digitalt indhold og er allerede ankommet på Instagram og nået 1700 følgere på godt tre måneder.

Den nye fase vil opretholde gratis distribution, men vil vokse takket være to partnerskaber: et med netværket af First Stop-værksteder, der garanterer 30 yderligere distributionspunkter, når områder i Porto, Lissabon og den sydlige bred af Tejo og specifikke steder i Sintra, Cascais, Estoril, Lourinhã, Malveira og Oeiras. Det andet partnerskab er etableret med Motorsponsor, som vil distribuere ELM ved forskellige automobilevents på Braga-, Portimão- og Estoril-kredsløbene.

Læs mere