Kold start. Toyota GR Yaris tager imod Supra og Celica GT-Four "brødre"

Anonim

Det var et spørgsmål om tid, før dette skete. Den nye Toyota GR Yaris blev "kaldt" til at møde sin åndelige forgænger, Celica GT-Four, i et dragrace.

Og som om disse ikke var gode nok ingredienser til en episk duel, tilføjede de et tredje element til løbet, en Supra (A80).

I en anden video fra Carwow-kanalen optræder disse tre ikoniske modeller af det japanske mærke side om side, og selvom mange måske endda finder resultatet ikke overraskende, er det ikke derfor, der er tale om et mindre interessant dragrace.

Supra, Celica GT-Four og GR Yaris Toyota 2

Udstyret med en 1,6 turbo trecylindret motor, der yder 261 hk og 360 Nm maksimalt drejningsmoment, er GR Yaris den letteste model af denne trio med en vægt på kun 1280 kg.

Kort efter, vægtmæssigt, kommer Celica GT-Four, der vejer 1390 kg. Drevet af en 2,0 liters inline firecylindret med 242 hk er denne GT-Four en af kun 2500 producerede eksemplarer.

Endelig Supra (A80), den tungeste (1490 kg) og mest kraftfulde model af denne trio, med cirka 330 hk fra den mytiske 6-cylindret 2JZ-GTE.

Terningerne er ude, men det store spørgsmål er: hvem vandt? Nå, svaret er i videoen nedenfor:

Om "Koldstarten". Fra mandag til fredag på Razão Automóvel er der "koldstart" kl. 8.30. Mens du nipper til din kaffe eller samler mod til at starte dagen, skal du holde dig opdateret med interessante fakta, historiske fakta og relevante videoer fra bilverdenen. Alt sammen med mindre end 200 ord.

Læs mere