Dette er den nye Renault Mégane Sport Tourer

Anonim

Der var ingen grund til at vente på Geneve Motor Show. Renault har netop afsløret de første billeder af sin nye varebil gennem den førsteklasses Sport Tourer GT-version.

Det er med en version med "Renault Sport"-gener, at det franske mærke vil præsentere sin næste varebil, Renault Mégane Sport Tourer. I denne top-of-the-range version, baseret på den nye Mégane, har Renault søgt at kombinere elegance med en sportsånd, hvilket har resulteret i et ambitiøst forslag til C-segmentet.

I æstetisk henseende, som du ville forvente, adopterer den nye Renault Mégane Sport Tourer designlinjerne fra hatchback-versionen med vægt på for- og baglygterne med den nye mærkeidentitet og kofangeren med bredere luftindtag, eksklusivt til GT-versionen . Indenfor er der fokus på kvaliteten af materialer og plads ombord.

SE OGSÅ: Er disse former for den næste Renault Mégane RS?

Renault Mégane Sport Tourer GT er den første model i sit segment med firehjulsstyringssystemet 4CONTROL, specielt udviklet til denne model, og som lover "dynamik og præcision på snoede veje". Sport Tourer GT vil være til stede på biludstillingen i Genève i næste uge.

Renault Mégane Estate GT (1)

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Læs mere