VW Golf R420: «super GTI» med 420 hk i 2015?

Anonim

Hot hatches bliver mere kraftfulde, og det er VW Golf R420 et bevis på: Med 420 hk og firehjulstræk vil den svare til en WRC til daglig brug. Vi vil have en nu.

Her hos Razão Automóvel elsker vi en kraftfuld og alsidig hot hatch, og når vi kan, får vi fingrene i en. Hverdagen foregår med "ro" og tilstrækkelig komfort, men "den vej" bliver aldrig den samme igen, og snart i vores land, hvor der er gode veje at udforske.

IKKE MÅ SIFFES: VW har 2.0 TDI med 270 hk

Volkswagen bekræfter det ikke officielt, men kilder fra vores Car Magazine-kolleger har bekræftet, at VW Golf R420 vil gå i produktion og er planlagt til at blive præsenteret på Frankfurt Motor Show i september 2015.

VW Golf R420 bliver efter det, man har fundet indtil videre, produceret i Wolfsburg på samme produktionslinje som den almindelige VW Golf. Den vil ikke have begrænset produktion, og udover indsættelsen af aerodynamiske vedhæng, en ny spoiler og et kraftigere sæt bremser, vil den visuelt være lidt anderledes end VW Golf R eller GTI, i tråd med mærkets tradition.

AT HUSK: Vores test af den nye VW Golf GTD

VW Golf R420 vil debutere den nye 2-liters turbomotor, der allerede er med i Audi TT Quattro Sport Concept. Med 420 hk kraft og 450 NM udvikler denne motor imponerende 210 hk pr.

På billedet: VW Golf R400 Concept

Kilde: Bilmagasinet

Læs mere