Mercedes V-Klasse Marco Polo: eventyr i komfort og luksus

Anonim

Mercedes præsenterede den nye Mercedes V-klasse Marco Polo på Düsseldorf Caravan Show. Det ideelle forslag til de mere "eventyrlystne" familier og fans af camping, men som foretrækker den komfort, plads og luksus, der er typisk for Stuttgart-producenten, frem for et telt.

Den nye Mercedes V-klasse, der blev introduceret tidligere i år, blev godt modtaget af den brede offentlighed. Hvad enten det drejer sig om design og forbedringer med hensyn til motorer, eller for "lighederne" med hensyn til raffinement og teknologi med den nye Mercedes S-Klasse. Nu, til så mange kvaliteter, tilføjer Mercedes faktorerne "eventyr" og "natur". den nye V-klasse , med præsentationen af Mercedes V Class Marco Polo.

SE OGSÅ: Rally de Portugal vender tilbage mod nord i 2015. Ved hvornår og hvordan.

Mercedes V-klasse Marco Polo 2

Udvendigt er forskellene mellem Marco Polo-versionen og basisversionen praktisk talt nul, dog er det, som man kunne forvente, på interiøret, at der er store ændringer i forhold til basisversionen, med det formål at give større komfort. og eventuel organisering.

Fra gaskomfuret med to brændere, køleskab, skab, klædeskab, justerbare borde og en håndvask, er alt inkluderet i den nye Mercedes V-Klasse Marco Polo til en ferie med «hjemmet på ryggen»...på hjul.

SKAL TALE: Audi har taget glasfiberfjedre til sig: disse er forskellene.

Rækken af elektrisk justerbare bagsæder kan forvandles til en seng med et tryk på en knap. For større familier er der også en anden seng, i et rum på taget.

Med hensyn til interiøret er der også tilstedeværelsen af materialer som læder på sæderne, trægulve, forskellige porcelænsoverflader, aluminiumsapplikationer og LED-belysning.

Mercedes V-klasse Marco Polo 1

På motorområdet går højdepunktet til 2,2 turbodieselmotoren med 163 hestekræfter og 380 Nm drejningsmoment, med et forbrug på omkring 5,7 liter pr. 100 kørte km. Til de mere forhastede familier vil en 250 BlueTEC version med 190 hestekræfter og et maksimalt drejningsmoment på 480 Nm være tilgængelig.

PREVIEW: Næste BMW X3 får M-version med 422 hk

Priserne kendes endnu ikke, men den nye Mercedes V-Klasse Marco Polo skulle være tilgængelig i slutningen af juli i år.

For mere information om den nye Mercedes V-klasse, se vores artikel.

Læs mere