KTM X-Bow GT 2013 afsløret, inden den blev afsløret i Genève

Anonim

Rygtet blev bekræftet: KTM X-Bow GT kommer med døre og en stor forrude, noget der ikke fandtes i den originale X-Bow.

X-Bow GT blev født med den hensigt at tilfredsstille de mere... civiliserede kunder. Uden nogensinde at miste den dosis vanvid og adrenalin, som kun en X-Bow kan tilbyde, besluttede KTM at skabe en mindre vovet version. Nu, med cockpittet mere beskyttet, vil chaufførerne af denne X-Bow GT begynde at udføre "banedage" på en mere fredelig og stille måde. Fredelig er som at sige... en tur på denne superkart er alt andet end fredelig.

KTM X-Bow GT 3

Den første X-Bow blev lanceret i 2008 og var udstyret med en 2.0 Turbo fra Audi, med 237 hk. Senere, i 2011, præsenterede KTM en endnu mere sprudlende version med 300 hk, X-Bow R. For at give dig en idé, er accelerationen fra 0-100 km/t i et «legetøj» som dette udført i 3,9 sekunder. Bedre kun rival Ariel Atom.

KTM har ikke udgivet noget om denne X-Bow GT, kun billederne du kan se, dog ved vi at KTM X-Bow GT vil være til stede på Geneve Motor Show i næste uge. Om et par dage vil vores særlige udsending, Guilherme Costa, bringe alle nyheder om denne og andre maskiner, der vil være til stede i Genève. Bliv hængende!

KTM X-Bow GT

Tekst: Tiago Luís

Læs mere