Faraday Futures koncepter begynder at blive testet på offentlig vej

Anonim

Faraday Future har allerede tilladelse fra myndighederne i staten Californien (USA) til at teste autonome biler på offentlig vej.

Faraday Future er et mærke, der i total hemmelighed har udviklet biler til at konkurrere med Tesla. For hver dag der går, kan de være tættere og tættere på deres mål... Det Los Angeles-baserede firma lægger ikke skjul på, at det ønsker at blive en Tesla-morder: fra ingeniører hos Tesla til dem, der er ansvarlige for designet af de innovative i3 og i8 af BMW, tidligere Apple-ansatte, arbejder de alle med det formål at bygge fremtidens bil, som allerede – endelig – er blevet afsløret.

Faraday Future FFZERO1-konceptet, der blev præsenteret på Consumer Electronics Show (CES) – en amerikansk begivenhed dedikeret til nye teknologier – lover at revolutionere den måde, vi ser på bilen og konceptet for sportsvogn. Med hensyn til specifikationer er FFZERO1 udstyret med fire motorer (en motor integreret i hvert hjul), som, når de kombineres, genererer en effekt på over 1000 hk. Al denne energi får Faraday Future-sportsvognen til at nå 0-100 km/t på mindre end 3 sekunder og nå en tophastighed på 320 km/t.

Det amerikanske mærke har testet koncepterne på et lukket kredsløb, men vil snart begynde at teste dem på offentlig vej. "Fremtiden for mobilitet er tættere på, end du tror" er budskabet, som det nye amerikanske mærke efterlader "i luften".

Faraday Futures koncepter begynder at blive testet på offentlig vej 29468_1

SE OGSÅ: Faraday Future planlægger hyperfactory

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Læs mere