Ny Aston Martin Lagonda: en bil fra araberne

Anonim

De sidste stykker camouflage fra den superluksuriøse og eksklusive Aston Martin Lagonda er fjernet. En luksus sedan med noter inspireret af mærkets historie fra dets majestæts lande.

En håndbygget sedan – håndlavet som briterne siger – hvor kulfiberforstærkede materialer giver et innovativt touch, reducerer vægten og hjælper med strukturel stivhed. Med et udvendigt design inspireret af Lagonda originalen fra 1976 og et interiør stærkt inspireret af Rapide, er denne sedan et eksempel på eksklusivitet og luksus.

AM Lagonda (3)

Aston Martin nægter at give detaljer om den "forbudte frugt" under motorhjelmen. Men da den er Lagonda baseret på Rapide, er der stor mulighed for, at den bliver udstyret med den brutale 6 liters V12-motor med 552 hk og 630 Nm, der udstyrer Rapide S.

Selvom dine lommer er fulde, og du er inspireret til at gå videre med dit køb, kan du tage din hest ud af regnen, da den, ud over at denne britiske er en begrænset udgave, kun vil blive solgt i UAE … ved invitation ! Det er for dårligt.

Galleri:

Ny Aston Martin Lagonda: en bil fra araberne 29685_2

Læs mere