Mercedes-AMG "afslører" GT Coupé og planlægger det til Genève

Anonim

En model beregnet til at være den mest sporty firedørs coupé, som Mercedes-Benz og AMG tilbyder, ser den firedørs Mercedes-AMG GT Coupé endelig ud til at have en reel bekræftelse på at gå i produktion.

"Meddelelsen" blev i øvrigt lavet af den tyske producent, som ikke blot bekræftede det navn, som modellen var kendt for i lang tid - Mercedes-AMG GT Coupé - men også præsentationen af, hvad der bliver dens produktionsversion, allerede på den næste biludstilling i Genève i marts.

Sammen med disse oplysninger blev afsløringen af de første fotos af modellen, der stadig var stærkt camoufleret og viser små fremtidige linjer fra den firedørs coupé, også afsløret.

Mercedes-AMG GT Coupé teaser 2018

Mercedes-AMG GT Coupé: sporty og luksuriøs

Mercedes-AMG GT Coupé, der er afledt af prototypen, der blev præsenteret i 2017, vil også påtage sig missionen at indtage den plads, som tidligere var indeholdt af CLS 63, en variant, der ikke længere er en del af denne serie, i den nye generation, der allerede er præsenteret. Et faktum, der leder til at tro, at den nye model ikke kun vil være en ægte sporty firedørs coupé, men også et bud på høj positionering og luksus. Ud over at være præget af ægte banebrydende teknologier.

Desuden, hvad angår motorer, peger alt i retning af, at modellen vil blive foreslået med den velkendte 4,0 liters twin-turbo V8, der leverer en effekt på omkring 600 hk.

Mercedes-AMG GT Coupé teaser 2018

Plug-in hybrid version også på bordet

På bordet er også muligheden for en top-of-the-range version, plug-in hybrid, som, som tilføjer et elektrisk supplement til denne samme benzinmotor, kunne annoncere værdier på omkring 800 hk.

Den nye firedørs Mercedes-AMG GT Coupé, som er planlagt til præsentation i marts på biludstillingen i Genève, skulle komme til salg i 2018, sandsynligvis senere i år.

Læs mere