Volkswagen e-Golf: Føreren bliver grøn

Anonim

Oplev her det grønneste forslag nogensinde fra Volkswagen-serien, Volkswagen e-Golf.

I de senere år har vi været vidne til en tendens til sporvogne, der begynder at blive et almindeligt paradigme i bilindustrien. Volkswagen ønskede ikke at stå tilbage i dette løb og er godt klar over markedet, at forslag som Toyota Prius allerede er en vinderformel, da Volkswagen beslutter sig for at præsentere det grønneste forslag fra sin «bestseller», Volkswagen e-Golf .

Forslaget om den elektriske Volkswagen e-Golf introduceres af en strømforsyning med 116 hestekræfter og et batteri med autonomi i 190 km i henhold til homologeringscyklussen. Denne elmotor er ansvarlig for kun at flytte forhjulene og har et udtryksfuldt drejningsmoment på 270Nm. Når det kommer til ydeevne, opfylder denne e-golf den klassiske start fra 0 til 100 km/t på 10,4 sekunder og når en begrænset tophastighed på 140 km/t. VW formåede at bringe den kombinerede vægt af den nuværende inverter og elmotor til kun 205 kg i vægt.

Volkswagen e-golf8

Med hensyn til batteriet, så har denne Volkswagen e-Golf en lithium-ion-celle med 24,2KWh, som ifølge VW, på et opladningspunkt, den hurtige opladningscyklus, op til 80%, udføres på kun 30 minutter, en fuld opladning i en branded husholdningsbutik er det en 10 timers 30 minutters opgave. Batterier er placeret under bagsæderne, hvilket klemmer bagagerummets kapacitet lidt, men efterlader stadig beskedne 279 liters kapacitet.

Denne Volkswagen e-golf har 2 valgbare køretilstande, som er begrænset til «ECO»-tilstanden og «ECO+»-tilstanden, men som har 4 niveauer af regenerativ bremseintensitet, heriblandt «D1»-tilstanden. «D2», « D3» og «B», hvor sidstnævnte er den, der anvender den største retention, hvilket genererer mere energigenvinding.

Ifølge en intern kilde kan Vokkswagen e-Golf kun købes i en 5-dørs konfiguration og udstyret vil ligne bluemotion niveauet, med et navigationssystem, automatisk climatronic, men med den ekstra totalbelysning i LED.

Volkswagen e-Golf: Føreren bliver grøn 30208_2

Læs mere