Fiesta og Puma EcoBoost Hybrid får ny automatgearkasse

Anonim

Med det formål at øge effektiviteten og den behagelige brug af EcoBoost Hybrid-motorerne (mere præcist 1.0 EcoBoost Hybrid, der bruges af Fiesta og Puma), lancerede Ford en ny syvtrins automatgearkasse (dobbeltkobling).

Ifølge Ford opnår Fiesta og Puma EcoBoost Hybrid med den nye transmission forbedringer på omkring 5 % i CO2-emissioner sammenlignet med versionerne med kun benzin. Dels skyldes det, at den syvtrins automatgearkasse hjælper med at holde motoren i optimalt driftsområde.

Samtidig er denne transmission i stand til at lave flere reduktioner (op til tre gear), tillader manuel valg af gear via skifteskiftere (i ST-Line X og ST-Line Vignale versioner) og i "Sport" forbliver i lavere udvekslinger længere.

Ford automatgearkasse

De øvrige aktiver

Ved at koble denne nye automatiske gearkasse til 1.0 EcoBoost Hybrid var Ford også i stand til at tilbyde flere teknologier til køreassistance i Fiesta og Puma udstyret med denne motor.

Abonner på vores nyhedsbrev

Denne transmission tillod vedtagelsen af Stop & Go-funktionen til den adaptive fartpilot, som er i stand til at immobilisere køretøjet i "stop-start" og starte automatisk, når stoppet ikke er længere end tre sekunder.

Tilføjelsen af den syvtrins automatiske gearkasse til EcoBoost Hybrid thrusteren er endnu et vigtigt skridt i vores mission om at gøre elektrificering tilgængelig for alle vores kunder.

Roelant de Waard, administrerende direktør, passagerkøretøjer, Ford of Europe

En anden teknologi, som vedtagelsen af denne transmission tillod at tilbyde Ford Fiesta og Puma EcoBoost Hybrid, var fjernstarten, som blev udført gennem FordPass3-applikationen.

For nu har Ford endnu ikke offentliggjort datoen for ankomsten af denne transmission på vores marked, og heller ikke hvad prisen vil være på Fiesta og Puma udstyret med den.

Læs mere