Mercedes C-Klasse 350 PLUG-IN HYBRID: lydløs kraft

Anonim

Stilhed, effektivitet og bemærkelsesværdig ydeevne mødes i Mercedes C-Klasse 350 PLUG-IN HYBRID. Resultatet var 279 hk kombineret effekt og et annonceret forbrug på kun 2,1 liter/100 km.

Efter sin debut i S-Klassen debuterer Mercedes-Benz nu i hele C-Klasse-serien med PLUG-IN HYBRID-teknologien. Dens firecylindrede benzinmotor udgør sammen med elmotoren et system med en samlet effekt på 205 kW (279 hk) og et maksimalt drejningsmoment på 600 Nm, med et certificeret forbrug på kun 2,1 liter pr. 100 kilometer – begge i Limousinen. og stationen. Det svarer til en meget lav CO2-udledning: kun 48 gram (49 gram i Stationen) per kilometer.

SE OGSÅ: Vi tændte for radioen, sænkede taget og gik for at se Mercedes SLK 250 CDI

Disse teknologiske egenskaber gør C 350 PLUG-IN HYBRID til et overbevisende forslag, der i et enkelt produkt kombinerer elmotorers energieffektivitet med ydeevnen fra motorer med stort slagvolumen. Med en rækkevidde på 31 kilometer i ren elektrisk tilstand er kørsel uden lokale emissioner nu en realitet. Med den fordel, at du kan genoplade dine batterier i din kontorgarage eller sidst på dagen derhjemme. I sidste ende fungerer forbrændingsmotoren som en generator og fremdriftsenhed.

Inden for komfort og velvære skal det bemærkes, at de to modeller (sedan og station) som standard er udstyret med AIRMATIC pneumatisk affjedring og med Pre-Entry Climate Control system, som giver dig mulighed for at styre modellens klimaanlæg. over internettet. C 350 PLUG-IN HYBRID vil nå ud til forhandlere i april 2015.

C 350 Plug-In Hybrid

Læs mere