Usædvanligt: Selv Batman slipper ikke for bøder [OPDATERET]

Anonim

Selv Batman, som er Batman, slipper ikke længere for en god bøde... Det er rigtigt, at han ikke havde den mytiske Batmobile, men det betyder ikke, at han ikke længere er en helt!

Usædvanligt: Selv Batman slipper ikke for bøder [OPDATERET] 32472_1

Bruce Wayne, herren, der er klædt ud som et flagermus, glemte at sætte nummerpladerne på sin Lamborghini Gallardo, og derfor blev politiet tvunget til at stoppe tegneseriehelten.

Disse billeder blev postet på Twitter af Montgomery County Police Department i USA og blev ledsaget af følgende sætning: "Ja, Batman blev stoppet af politiet tirsdag, på Prelude Drive, for at have ingen nummerplader på Batmobilen" .

Ifølge en læser af Jalopnik US (som har en ven i den politiafdeling), har denne Batman en velassorteret bankkonto, men han har for vane at tage på hospitaler klædt ud som en helt for at lysne børnenes dag der. (Bare for dette skal du ikke have en bøde)!

Brædderne var bag sæderne, fordi han ikke kunne finde de rigtige skruer til disse brædder, og da han kom for sent, besluttede han at tage en chance. En Lamboghini Gallardo går selvfølgelig ikke ligefrem ubemærket hen, og derfor lagde politiet let mærke til manglen på plader. (Vi kender ikke det beløb, der skal betales af Bruce Wayne).

Usædvanligt: Selv Batman slipper ikke for bøder [OPDATERET] 32472_2

For dem, der ikke ved det, giver latextøj en del kamp, når han klæder sig på/af, og af den grund forlod Wayne den besværlige opgave at fjerne sit superheltekostume, da han kom hjem, og var derfor i disse forberedelser.

Se hvad der virkelig skete:

Tekst: Tiago Luís

Læs mere