Kold start. Kurvespisere står over for hinanden i en lige linje: GR Yaris vs Evolution VI

Anonim

En lige linje var aldrig "i livet"-målet for disse to - tværtimod... Men for nu er det, hvad vi har. Carwow har sluttet sig til den allerede ærede Toyota GR Yaris og legenden Mitsubishi Evolution VI Tommi Mäkinen Edition , til et venskabeligt dragrace.

Det er mødet mellem to maskiner, der trods deres forskellige oprindelse og specifikationer ender med at have mere til fælles, end vi kunne forestille os. Ligesom den forbindelse, de begge har med Tommi Mäkinen, køreren, der vandt fire verdensmesterskaber i WRC (1996-1999).

Alle mesterskaber vundet af Mäkinen gik til kontrollerne på en Mitsubishi Evolution. Og GR Yaris skylder også meget af sin eksistens til køreren, der siden 2016 har ledet skæbnen for Toyotas officielle WRC-hold, Toyota Gazoo Racing.

Dette skyldes, at det var hans hold, Tommi Mäkinen Racing, en af de hovedansvarlige for, at GR Yaris var fantastisk, som den er. Det var dem, der definerede de mål, som denne djævelske maskine skulle nå.

Abonner på vores nyhedsbrev

Tja... Hvis det ikke fylder dine mål at se disse to kurvemonstre bare i en lige linje, inviterer jeg dig til at tjekke eller gennemgå vores episke GR Yaris-test. Find ud af, hvad dette er i stand til:

Om "Koldstarten". Fra mandag til fredag på Razão Automóvel er der "koldstart" kl. 8.30. Mens du drikker din kaffe eller samler mod til at starte dagen, skal du holde dig opdateret med interessante fakta, historiske fakta og relevante videoer fra bilverdenen. Alt sammen med mindre end 200 ord.

Læs mere