Mere end 1000 hk for denne Jaguar XJ6, der gerne vil være en muskelbil

Anonim

Langt fra at blive betragtet som underpowered, er sandheden, at Jaguar XJ6 det er altid blevet anerkendt mere for luksus og komfort end ren og skær ydeevne.

Den XJ6, vi taler om i dag, er dog slet ikke den samme som de andre eksempler på den britiske model, den kan defineres som en (næsten) sovende — den mega-bossa på motorhjelmen går ikke ubemærket hen nogen steder.

Den enorme 8,8 l "big block" V8, som den er udstyret med, er meget nyttig til dette, som ved hjælp af et nitro-indsprøjtningssystem (alias lattergas) giver dig mulighed for at nyde omkring 1013 hk effekt!

Jaguar XJ6

Gearkassen håndteres af en Chevrolet firetrins automatgearkasse, og kraften sendes som forventet kun til baghjulene.

Jaguar eller Chevrolet Camaro?

Som du nemt kan se, gik ændringerne til denne Jaguar XJ6 langt ud over blot at give den en kæmpe ny motor.

Der var væsentlige strukturelle ændringer - forsiden af den originale XJ, for eksempel, blev skåret og erstattet med en fra en Chevrolet Camaro fra 1967. Faktisk kom de fleste komponenter fra Chevrolet og Camaro, ligesom baghjulsophænget taget fra en Z28. For at fuldende alt dette har vi også justerbare støddæmpere.

Med en skræddersyet hætte - bossa er resultatet af sammenføjningen af tre metalstykker - et maleri, der ifølge dets ejer kostede 50 tusinde dollars (tæt på 42 tusinde euro) og et interiør, hvor vi finder specialfremstillede mål trykmålere, styrtbøjler og sæder i en Jaguar XJS V12, denne XJ6 er mere Chevrolet end Jaguar, mere muskelbil end luksussedan.

Ifølge sin ejer er denne XJ6 i stand til at tilbagelægge 1/4 af en mile på kun 9,85s (en mere typisk værdi for superbiler) og vil have kostet tæt på 100.000 dollars (84.000 euro) for at blive, hvad den er i dag.

Læs mere