António Félix da Costa og DS TECHEEETAH holder festen i Lissabon

Anonim

Lissabon stoppede for at modtage António Félix da Costa. Den portugisiske kører, Formel E-mester 2019/2020, kørte sin DS E-TENSE FE20 gennem Lissabons gader, der dækkede en samlet rute på 20 km, som, ligesom realiteterne oplevet i konkurrencen, fandt sted i hjertet af byen .

Accelerationen og udskridningen af DS E-Tense FE 20, den 100 % elektriske enkeltsæder drevet af den portugisiske chauffør gennem hovedstadens hovedårer, var højdepunktet i denne fejring omkring en sejr med en portugisisk accent, men også væddemålet fra DS i dette mesterskab, som fortsætter med at tømme fans.

Overalt i byen stoppede mange mennesker for at se António Félix da Costa passere forbi.

António Félix da Costa og DS TECHEEETAH holder festen i Lissabon 2207_1

Startende kl. 10 om lørdagen tog ruten på omkring 20 kilometer DS E-Tense FE 20 gennem flere hovedområder i byen, med afgang fra Museu dos Coches (Belém), forbi Avenida 24 de Julho, Praça do Commerce, Rua da Prata, Rossio, Restauradores, Avenida da Liberdade og Rotunda Marquês de Pombal, vender tilbage til Museu dos Coches og tager den modsatte vej.

Antonio Félix da Costa
Formel E i Portugal Vil vi stadig se Formel E køre gennem Lissabons gader en dag?

absolut domæne

DS Automobiles har nu rekorden for flest på hinanden følgende titler, to for teams og lige så mange for kørere, flest pole-positioner (13) og flest antal top to placeringer på nettet for et enkelt hold (to med til DS TECHEETAH ).

Antonio Félix da Costa

Samtidig og på mærkets rekordliste skal det bemærkes, at DS Automobiles er den eneste producent med E-Prix-sejre hvert år siden 2016.

Ved at blive mester et år efter titlen blev erobret af Jean-Éric Vergne, sikrede António Félix da Costa også personlige rekorder i disciplinen: tre på hinanden følgende pole positioner og tre på hinanden følgende sejre i en enkelt sæson.

Abonner på vores nyhedsbrev

Mål for næste sæson? António Félix da Costa var meget klar:

Jeg vil gerne sætte mit præg på denne disciplin. Vi har et mål på ryggen, alle hold og kørere ønsker at slå os, men vi vil gøre livet svært for dem. Vi har en meget professionel struktur, hvor alle giver alt for at vinde.

Næste år får Formel E status som FIA verdensmesterskab, og António Félix da Costa har til hensigt at genvalidere titlen.

Læs mere