Kold start. Yamaha bruger Alfa Romeo 4C til at teste ny elmotor

Anonim

Vil mange have en elektrisk Alfa Romeo 4C? Det tror jeg ikke, men... Det var ikke en hindring for Yamaha at bruge en 4C som testkøretøj til deres seneste produkt: en højtydende elmotorprototype , som den endda er begyndt at tage imod ordrer fra andre producenter til, hvad enten det drejer sig om biler eller andre køretøjer.

Denne nye elmotor fra Yamaha er af den synkrone type med permanente magneter og fås i et effektområde mellem henholdsvis 35 kW og 200 kW. 48 hk og 272 hk . Afkøling kan ske med vand eller olie.

Yamaha elektrisk motor
Enheden installeret i Alfa Romeo 4C elektrisk

Yamaha erklærer endvidere, at dens elektriske motor har en industri-benchmark-effekttæthed takket være højeffektive ledere, avancerede støbeteknikker og forarbejdningsteknologier.

Endelig kan den endda tilpasses til kundernes specifikke behov, hvor Yamaha lover korte leveringstider takket være dens fleksible produktionsteknologier.

Abonner på vores nyhedsbrev

Vil vi snart se en Yamaha elmotor i en bil, som det skete før i tiden med forbrændingsmotorer? Vil Alfa Romeo tage Yamahas lokkemad og overveje en genopstanden elektrisk 4C? Hvem ved…

Om "Koldstarten". Fra mandag til fredag på Razão Automóvel er der "koldstart" kl. 8.30. Mens du drikker din kaffe eller samler mod til at starte dagen, skal du holde dig opdateret med interessante fakta, historiske fakta og relevante videoer fra bilverdenen. Alt sammen med mindre end 200 ord.

Læs mere