Specialudgave "The Exorcist" for at fejre 30 års Hennessey-optræden

Anonim

Det var 30 år siden, i 1991, at Hennessey Performance blev født. For at fejre det, besluttede det nordamerikanske bygherre- og byggefirma at udstyre Chevrolet Camaro ZL1 "The Exorcist" med et særligt "look" i en "Jubilæumsudgave" begrænset til 30 enheder.

Denne version er kendetegnet ved det specifikke "30th Anniversary"-logo placeret bag forhjulene og ved en nummereret chassisplade.

Desuden er det stadig Camaro ZL1 "The Exorcist", vi allerede kendte, skabt for et par år siden som svar på en bestemt Dodge Demon - navnet begynder at give mere mening, ikke?

Chevrolet Camaro

Det vil sige, på trods af at det er en speciel version, har de numre, der følger med den, ikke ændret sig.

Under motorhjelmen huser den samme V8 Supercharged blok, som vi fandt i Camaro ZL1, med 6,2 liter, men her pumpende ud med enorme 1014 hk og næsten 1200 Nm drejningsmoment. Denne begrænsede udgave kan bestilles med en sekstrins manuel gearkasse eller en 10-trins automatgearkasse samt i Coupé eller Cabriolet karrosseri.

Chevrolet Camaro

Ifølge John Hennessey, grundlægger og administrerende direktør for Henenssey, "Exorcisten er toppen af amerikanske muskelbiler og har en kick-start ydeevne, der er i stand til at bringe næsten enhver anden bil på planeten til skamme." Han tilføjer, at "siden 1991 har vi produceret meget hurtige biler, og denne specielle 30-års jubilæumsversion samler alt, hvad vi kender i en voldsom superbil"destroyer".

Specialudgave

Hennessey Performances "The Exorcist" er virkelig meget hurtig, spurter fra 0 til 60 mph (96 km/t) på 2,1 sek., og den traditionelle kvartmile på imponerende 9,57 sek., der bliver indvarslet med en tophastighed på 349 km/t.

Hvor meget koster det?

Hver af disse 30 "eksorcister" vil koste 135.000 amerikanske dollars, hvilket svarer til cirka 114.000 euro. For dem, der er interesserede i Europa, hvis Chevrolet Camaro ikke er officielt markedsført her, selvom det er muligt at importere den, jo sværere vil det være at fange en af disse Hennessey "The Exorcist" Anniversary Edition.

Chevrolet Camaro

Læs mere